Follow Us @lizaaryannazaara

Saturday, December 15, 2018

KASUT SEKOLAH JENAMA PALLAS UNTUK ANAK-ANAK ADALAH PILIHAN YANG TERBAIK !!!

December 15, 2018 2 Comments
Assalamualaikum, Salam Jumaat semua!!!
Lebih kurang 2 minggu lagi sekolah dah nak buka kan. Mak-mak pak-pak dah beli barang-barang sekolah anak-anak ka tu?  Kalau belum kena cepat, nanti habis semua size tak dapat. Tapi dalam nak membeli tu, jangan lupa beli yang terbaik buat anak-anak. Tak mahal tak apa yang penting keselesaan tu diutamakan. Harini saya nak kongsikan Jenama kasut sekolah yang saya pilih untuk Akim. 

Tahun 2019 Akim dah masuk darjah 1. Perasaan ibu ni bukan main lagi, excited pun ada, takut pun ada. haha. Yalah pertama kali masuk sekolah rendah, tak sama masa sekolah tadika kan. So excited punya pasal, memang semua barang-barang sekolah pun kena prepare yang terbaik. Tapi...... saya belum prepare apa-apa lagi tau, baru kasut sekolah haha, keliru tak tahu nak prepare apa dulu, so kita beli kasut dululah. Firstime ni dapat kasut dari PALLAS, teruja bukan main, macam ibunya yang nak pakai hahaha.

Kenapa saya pilih PALLAS untuk Akim? sebab saya jenis menitikberatkan apa yang Akim pakai dari atas sampailah bawah. Macam kita juga kan, mesti pilih yang selesa untuk kita pakai.
Kebaikan kasut PALLAS ni adalah LEBIH RINGAN dari yang lain. So memang sesuai untuk anak-anak kita pakai memandangkan anak-anak akan pakai sepanjang hari. Cuba bayangkan, kalau kasut tu berat, mesti anak-anak akan rasa kurang selesa nak bergerak kesana kemari. Lagi-lagi anak-anak kita ni anak yang aktif. TAPI bila kasut yang anak-anak kita pakai tu RINGAN, kuranglah beban anak-anak untuk bergerak dan membantu anak membesar dengan kaki yang sihat. Kesihatan kaki tu penting sebab kakilah yang membawa kita berjalan kemana-mana sahaja. Bayangkan kalau kaki sakit, nak pergi sekolah pun susah kan, apatah lagi nak berjalan. Sebab tu saya pilih PALLAS sebagai kasut sekolah Akim. Bukan sekadar RINGAN tapi kualiti PALLAS ni juga terbaik bagi saya. Tapak kasut PALLAS ni TAK LICIN, dan permukaan dalam kasut ni juga ada SPAN yang membuatkan anak-anak rasa selesa pakai sepanjang hari.

SO korang yang masih berfikir-fikir kasut apa yang terbaik untuk anak-anak, saya jamin PALLAS adalah yang terbaik! So, cepat-cepat pergi AEON, TESCO, MYDIN dan kedai yang berhampiran untuk dapatkan kasut PALLAS anak-anak korang.



 

     

Tuesday, December 11, 2018

Promenade Hotel Kota Kinabalu Fetes Media Friends

December 11, 2018 0 Comments
Kota Kinabalu, Sabah – 7 December 2018. Promenade Hotel Kota Kinabalu had its annual Christmas Thanksgiving with members of print medias and influencers recently to celebrate comradeship. All media fraternities were spoilt with an elaborate buffet dinner complete with a vast selection of signature dishes such as Cranberry Walnut Coleslaw, Oven Baked Turkey with Pineapple, Caramelized Onion & BBQ Sauce, Whole Roast Lacto Chicken with Crudites & Cranberry Sauce, Baked New Zealand Mussels with Grated Cheese and Apple Tarte Tatin – specially prepared by the hotel’s Team of Master Chefs led by Executive Sous Chef – Leonard Lim.


To get the Christmas and New Year Festivities up to a good start, Promenade Hotels once again dazzled its hotel guests by decking out its lobby and entrance with a Giant Gingerbread Photo Arch display in the centre of the Hotel Lobby with colourful delights interweaved into the festive menus at its Restaurants & Bar.


“We’re creatively planned our Christmas and New Year menus plus a hive of fantastic activity for the whole family and friends to enjoy throughout this festive season of goodwill and sharing before we draw the final curtain to mark the end of 2018.” – said Mr. Hafizan Wong, General Manager.

Promenade Hotel Kota Kinabalu has rolled out a series of festive indulgence throughout the month of December 2018. [Details are as per Promenade Hotel KK’s Festive Calendars of Events attached.]. Get the Christmas and New Year festivities up to good start with families, friends and business associates by spoiling them and yourself with lavish Festive Buffet Spreads, Set Menus & Ala Carte.
 
 First in Kota Kinabalu hotels, is Dynasty Halal Chinese Restaurant serving Chef’s Signature Dishes – Braised *Lacto Chicken with Pumpkin Sauce & Deep Fried *Lacto Chicken served with Pickled Ginger Sauce. First Organically Certified Mozart Listening Chicken in Malaysia, Lacto Chicken is fed with Friendly Bacteria (Lactobacillus) and Farmed without Antibiotics & Growth Hormones. The meat contains less fat and cholesterol, and packed with greater flavours too! 



There’re more in store!!! Have yourself a Merry Little Christmas Guess and Stand a Chance to WIN a 3 Days 2 Nights stay in a Promenade Club Floor Room with Breakfast and Sunset Cocktail at the Promenade Club Lounge at Promenade Hotel Kota Kinabalu by taking a wild guess on the weight of our Gingerbread Photo Arch. For details, check-out ‘Promenade Hotels & Resort’ Facebook Fan Page. [Details as per Flyer attached].

Whether it’s a year-end Christmas or New Year party with your colleagues, friends or an intimate family get-together this Festive Season, by your own party planner with the assistance from our Event Specialist at Promenade Hotel Kota Kinabalu [Tel: (60)(88) 251 415 / 265 555 Ext: 3103].  



















Pic Credit to http://www.yatieowner.com Thanks Babe I love U!

VIVA LE FETE WITH LE MERIDIEN KOTA KINABALU THIS CHRISTMAS

December 11, 2018 0 Comments


Kota Kinabalu, Sabah - Unlock limitless festive inspirations at Le Méridien Kota Kinabalu this holiday season with fascinating dining offers prepared by Executive Chef Fahdrul and his culinary team. This holiday season will be a delightful Christmas curated with your favourites dishes.

Our all day dining - Latest Recipe offers delicious Festive Buffets - Christmas Eve Dinner at RM158nett per adult and RM70nett per child, Christmas Day Lunch and Christmas Day Dinner, each at RM138nett per adult and RM60nett per child; and RM158nett per adult and RM70nett per child for New Year’s Eve Dinner.














With more than 100 appetizing international and local dishes including a dessert wonderland, guest will be spoiled with choices. The hotel is now offering a limited special Early Bird at RM118nett per adult and RM50nett per child for all the buffets mentioned above. Guests can purchase these vouchers from the Festive Desk located at hotel lobby.

Le Méridien Kota Kinabalu is offering its first New Year Countdown Dessert Buffet at RM60nett per adult and RM30nett per child, available on 31 December 2018 from 10.30pm to 12.00am at Latest Recipe. Welcome the new year sweetly with the hotel’s creative cakes, puddings, pastries, pies and your favourite local dessert.

Over the Favola, keep it intimate and chic with our 5-course Christmas Eve Set Dinner at RM300nett per adult (food only) and the 5-course New Year’s Eve Set Dinner at RM350nett per adult (food only).
[05/12, 14:25] Blogger Yatie: Do not miss out our yummy Christmas Goodies featuring mouth-watering Christmas Roasts including Roast Australian Rib Eye at RM420nett (approx. 2 kg), Roast Turkey at RM380nett (approx. 4 - 5kg) and Roast Australian Boneless Lamb Leg at RM200nett (approx. 1.5kg). All roasts are served with wide dishes and jus.


We also offer Traditional Yule Log Cake at RM150nett (1kg), Traditional Christmas Pudding with Vanilla Sauce (1kg) at RM380nett, Speciality Fruit Cake (1kg) at RM200nett, Mince Pies (2 pcs) at RM20nett and Assorted Cookies (3 pcs) at RM15nett.







The Christmas Wish Project is one of the many CSR efforts organised by the Le Méridien Kota Kinabalu. This year, the hotel collected the 127 Christmas wishes from hostels for underprivileged students namely Don Bosco and Woori Jib, and homes for special needs - Bukit Harapan and Care Heaven. According to General Manager Racheal Harman, “Christmas is a time of giving and sharing, and is not limited to those that we love and care for. We have the capacity to make someone’s Christmas brighter, so we hope our generous guests will share the joy of giving with the residents of these homes”.

Guest can select their Christmas Wish card from the Christmas tree at the hotel lobby, purchase the items stated and return the wrapped gift to the hotel by 20 December 2018.

To find out more about the hotel’s special festive offerings and activities, check out their Facebook Page or call +6088 322 238.