SAFI SHAYLA : Shampoo Pilihan No.1 Wanita Bertudung

July 10, 2021


Kebanyakkan wanita bertudung mempunyai masalah yang sama iaitu, rambut kerap berminyak, berbau dan rosak bila seharian mengenakan tudung. Namun begitu dengan Rangkaian SUPA Diformulasi dengan Teknologi Hydra Seal Baru bersama gabungan 11 Essential Oils (pati minyak) yang diperkayakan dengan Minyak Habbatus Sauda Organik, yang kaya dengan nutrien untuk menyuburkan rambut dan menyihatkan rambut, ianya dapat menyelesaikan masalah tersebut dan rambut kita akan kekal lembut, wangi, sihat dan tak berminyak walaupun bertudung selama 72 jam!Formulasi 11x Lebih Nutrisi dengan 11 sumber yang kaya dengan nutrien Essential Oil adalah seperti berikut :

Sunflower Oil
Argan Oil
Alive Fruit Oil
Avocado Oil
Soybean Oil
Chamomile Oil
Lavender Oil
Jojoba Oil
Rosemary Leaf Oil
Sweet Almond Oil
Macadamia Oil

HEBAT BUKAN!!!

Bukan tu saja, dengan minimum RM15 pembelian sebarang produk di bawah siri SAFI Shayla SUPA,korang boleh menyertai peraduan yang dijalankan oleh Safi Shayla. Peraduan bermula di seluruh Negara mulai 1 Julai - 31 Julai 202. Jadi, lekas-lekas beli SUPA tau.

Hadiah utama - Supa Pink Vespa in town bernilai RM17,000 

 Hadiah wang tunai mingguan hingga RM1,000 kepada pengguna bertuah 

WOW!!! banyaknya yang best-best dengan SAFI ni 

INFO LANJUT LAYARI Instagram Safi Malysia
atau untuk pembelian terus layari Safi Official Store


Jom ber SUPA Soft, SUPA Fragrant & SUPA Light 😍😍


Cantik tak Tudung yang saya pakai tu? Tudung didatangkan khas bersama SUPA Haircare Kit X Tudung Ruffle. Material yang sangat lembut dan Exclusive. 


You Might Also Like

2 comments

  1. Bestnya pakai safi shayla . Memang bau wangi, mmg dilemma Kita yg bertudung bila kepala bau kepam. Bolehlah Cuba cari safi shayla

    ReplyDelete
  2. Salam, bagus tu tak berminyak, wangi bila bertudung, good sharing..

    ReplyDelete