ViViewhite kulit Persis Snowhite

February 09, 2021

Hai korang today i nak bagitau satu produk yang best. Ni dia ViViwhite Pearl Extract Hydra Brightening Cream.

ViViwhite ni sesuai untuk korang yang ada masalah seperti :

Dark Circles
Dry Skin
Fine Lines on Skin
Large Pores
Pigmentation
Red Skin
Uneven Skin Tone
Yellowing Skin

Menariknya ViViwhite ni ianya diperkaya dengan ekstrak Ros yang bertindak sebagai penghilang kemerah-merahan pada wajah dan mengandungi ekstrak mutiara Akoya dari Jepun untuk membantu mencerahkan. Disamping itu, ianya juga mengandungi Annuus Seed Oil khas untuk mengawal minyak pada kulit kering serta merta melembapkan kulit muka kita.

Ada sesetengah produk, kalau kita pakai dibawah panas matahari, kulit kita akan semakin rosak. Tapi korang jangan risau sebab ViViwhite Pearl Extract Hydra Brightening Cream adalah produk penjagaan kulit dan krim pemutih yang sesuai digunakan pada waktu siang juga pada waktu malam. Saya sorang yang selalu berada diluar pejabat, ini membuatkan saya selalu terdedah dengan sinaran UV. Namun begitu, ViViwhite merupakan rangkaian produk eksklusif yang memastikan kulit anda sentiasa sihat dan cerah berterusan secara harian selama 24 jam. Formula semula jadi ViViwhite telah disahkan secara klinikal oleh semua jenis kulit Asia yang berjaya memperoleh kembali tona kulit yang putih dan cerah walaupun sentiasa terdedah dengan sinaran UV.

8 Principle Persistence 

2N (No Irritation | No Addition)

No Paraben
No Mineral Oil
No Formaldehyde
No Silicone
No Alcohol
No Artifical Coloring
No Talcum
No Triethanolamine

Kalau korang nak tahu, 8 bahan ini jika tedapat pada skin care korang, ianya akan menyebabkan kulit sensitif dan menjadikan kulit anda rosak, lebih kering, mudah tersumbat dengan kotoran dan sebagainya. Tapi dengan ViViwhite Pearl Extract Hydra Brightening Cream korang tak perlu risau sebab semuanya bebas daripada 8 bahan tesebut. So pastikan korang bijak memilih produk yang tepat dan selamat kalau korang taknak muka korang rosak. 




Hah, tadi 8 bahan yang tak baik untuk kulit kan, kali ni saya nak senaraikan 8 nutrien semula jadi yang ada pada produk ni:

 (1 hingga 4: Bahan Asli)

 1. Ekstrak Mutiara Akoya: Mencerahkan kulit.
2. Heliance Annus Seed Oil: Mengawal gris pada kulit.
3. Ekstrak Cynanchum Atratum: Ejen anti-radang.
4. Ekstrak Rose Damascena Phytplacenta: Menenangkan dan Mengurangkan Kemerahan pada permukaan kulit.

 (5 hingga 8: Bahan-bahan Nutrien)
5. Sodium Hyaluronate: Pelembap dan penguncian air pada kulit.
 6. Lecithin: Membaiki dan Menyuburkan kulit.
 7. Vitamin E: Agen anti-penuaan dan Antioksidan.
8. Titanium Dioksida: Titik gelap mencerahkan.

ViViwhite Pearl Extract Hydra Brightening Cream mempunyai 3 transform (3C):

 1C = Kulit gelap "berubah" menjadi kulit yang lebih cerah.
 2C = Kulit kering "berubah" menjadi mencerahkan kulit.
 3C = Kulit sensitif "berubah" menjadi kulit yang sihat

Teksturnya juga sangat ringan dan tidak melekit apabila dipakai. Hanya 8 saat masa diperlukan untuk keberkesananya 😱 Hari-hari ViViwhite, barulah Snowhite😍 

Sebarang info lanjut berkenaan produk ni boleh layari :

Instagram : @viviwhite_malaysia

Facebook : ViViwhite Malaysia

Website : www.viviwhite.com

You Might Also Like

3 comments

  1. udahla memang dh cantik dh yang pakai nya tu

    ReplyDelete
  2. makin lawaaaa lahh my adik manis ni :)

    ReplyDelete
  3. rahsia kecantikan ke sis? patutlah cantik setiap hari ;)

    ReplyDelete