NAP3R DI PAN BORNEO HOTEL, KOTA KINABALU

October 29, 2019

Tahu ka korang apa itu NAP3R? ☺️

NAP3R sangat sesuai bagi :
🎀 Tempat persinggahan sementara menunggu flight delay atau sebagainya
🎀 Percutian di hotel yang singkat
🎀 Tempat berehat utk beberapa jam

NAP3R terbahagi kepada 2 :

🛏 Premium Lounge RM73nett
🛏 Standard Lounge RM58nett

Bagi Premium Lounge korang akan dapat :
🔸6 adjustable flat bed
🔸22" tv display set
🔸Individual locker
🔸Device charging point
🔸Marble table light

Bagi Standard Lounge pula, korang akan dapat:
🔸36 adjustable flat bed
🔸Individual locker
🔸Device charging point
🔸Marble table light

Apa yang best lagi tentang NAP3R ni, harga termasuk :
🎀Baucer makanan bernilai RM20
🎀Pengunaan NAP3R selama 6 jam
🎀 Boleh guna semua fasiliti yang ada seperti gym, wifi, kolam, dan bilik mandi

So, kalau korang rasa mau tidur hotel tapi bajet sikit (utk sorang ja) boleh try NAP3R. Kalau korang penat driving ka, penat shopping ka penat berjalan ka, pun sangat recommended utk menginap di NAP3R ni. FYI, 1 bed for 1 person only. Harga untuk kanak-kanak sama dengan harga yang telah diberikan 

Untuk keterangan lanjut korang boleh hubungi Pan Borneo Hotel di talian : 088-327 777











Sebarang pertanyaan lanjut boleh terus hubungi :

PAN BORNEO HOTEL KOTA KINABALU

Telefon : +6088- 327 777
Email : enquiry@panborneohotelkk.com

You Might Also Like

8 comments

  1. Replies
    1. aah boleh guna 6 jam, tempat relax klu da penat sgt nak jln2 ke apa hihi

      Delete
  2. Bagus juga rehat2 , konsepnya mcm spa juga. Selesa.

    ReplyDelete
  3. wah bagusnya dia buat macam ni.. patut kat area klia buat banyak2 macam ni kan senang

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul sgt. kat klia patut ada tempat mcm ni, jadi ada juga tempat nak rehat kan kan.

      Delete