Snorkling di Mari-mari Sepanggar Island

August 06, 2019

Bila guna Travel Agent ni, semua kerja jadi senang. Hari ke-2 percutian, kami ke Mari-mari Sepanggar Island yang terletak hanya 15 minit dari Jeti Jesselton Point. Kitaorang tak lama nak tunggu turn untuk ke Pulau pun, sebab semua Daeng Car Rental & Tours dah sediakan.  






Sebelum ke Pulau tu kalau korang nak beli topi ke, casing hp kalis air ke boleh beli kat dalam terminal tu. Semua ada dalam tu. Topi pantai dan casing handphone yang kalis air tu,  harganya dalam RM 8.00 keatas.



Mari-mari Sepanggar Island ni adalah salah satu pulau yang baru di Sabah. A great escape from busy lifestyle and the place where you can enjoy watersport activities and explore aquamarine life. 













Aktiviti kami di sana adalah snorkling dari pagi sampai tengahari. Jangan risau kalau pakai pakej travel agent, peralatan snorkling semua dah disediakan. Tu, salah satu kebaikan ambil pakej ni. Tak perlu susah-susah nak sewa macam-macam  peralatan. Pakej ke Pulau lengkap dengan aktiviti, peralatan dan makan tengahari. Firstime ni ikut snorkling, biasanya saya tak nak masuk air sebab fobia. Tapi bila tengok laut yang cantik menbiru, terus teruja nak snorkling.






Ni baru Pulau pertama ya, ada 3 pulau lagi yang kami akan pergi. Jom kita ke SINI


Daeng Travel & Tours
Lot 32-2, Blok E, 1st Floor,
Kepayan Perdana Commercial Centre,
88300 Kota Kinabalu,
Sabah

Contact
010-6697102 (Cik Ezza)
010-3927102 (Cik Effa)

+6088-213494 (Office)

You Might Also Like

6 comments

  1. Mana gambarnya lija .. mo juga tingu ni pulau baru 😁

    ReplyDelete
  2. wow sy tau Mari-mari Culture ja dekat kionsom..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah ya tu mari-mari village kan yg ni pulau haha kak pun baru tau ni

      Delete
  3. Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

    #bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

    www.NOBARTV.top

    www.NOBARTV.top

    www.NOBARTV.top



    Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

    #bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

    www.Lihatbola.live
    www.Lihatbola.live
    www.Lihatbola.live



    Nonton Film Streaming Movie Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia Gratis Online Download - Layarkaca21 Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru

    www.Layarkaca21indo.com
    www.Layarkaca21indo.com
    www.Layarkaca21indo.com



    Nonton Film Streaming Movie INDOXXI Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia dan English Gratis Online Download - INDOXXI Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru.

    Bioskopkeren, Nonton Movie 21, Dunia21, Lk21, Jurangan21, Nonton Film21, Indoxxi, Nonton streaming, Nonton Drakor

    www.Bioskopgaul.com
    www.Bioskopgaul.com
    www.Bioskopgaul.com

    ReplyDelete