CAFE HIPSTER DI SABAH

August 24, 2019

Yehaaa.. Zaman sekarang semua orang nak lepak kena cari kedai design hispter right? Yalah sambil-sambil tu bolehlah posing-posing tangkap gambar. Macam saya yang blogger ni pun, saya memang suka pergi kedai macam ni. Unik dan Santai! So disini saya sertakan beberapa kedai Hispter yang ada di Sabah ni, yang saya dah pernah pergi. Saya ambil gambar tak details sangat, tapi nanti saya akan update menu atau gambar dalam kedai pula. 


BIRU-BIRU CAFE
Lokasi : Lorong Dewan Bandaraya Kota Kinabalu
Waktu Operasi : 11 pagi - 12.00 tengah malam





OCTOBER COFFEE HOUSE
Lokasi : Lorong Dewan Bandaraya Kota Kinabalu
Waktu Operasi : 10.30 Pagi - 12.00 Tengah malam







LITTLE SULAP
Lokasi : Lorong Dewan Bandaraya Kota Kinabalu
Waktu Operasi : 10.30 pagi - 10.30 malam




NOOK CAFE
Lokasi : Lorong Dewan Bandaraya Kota Kinabalu
Waktu Operasi : 8.00 pagi - 11.00 malam



TOOJOU
Lokasi : Bandaran Berjaya, Kota Kinabalu
Rooms | Rooftop Bar | Co- Working | Cafe





WOO
Lokasi : Lorong Dewan Bandaraya Kota Kinabalu





Setakat ni saja dulu, saya akan update dari masa ke semasa. See You Next






You Might Also Like

8 comments