Kelilingi Dunia dengan SOULed OUT Kota Kinabalu!

November 09, 2018SOULed OUT Kota Kinabalu membawa pelanggannya menyertai perjalanan kuliner di seluruh dunia dengan menu baharu yang memperkenalkan pelbagai perasa antarabangsa kepada destinasi santai di pinggir air yang popular.
Dengan sejarah menjangkaui lebih daripada dua dekad dalam industri makanan Malaysia, kumpulan restoran SOULed OUT sememangnya terkenal dengan SO Lip-Smacking Food yang menginspirasikan pelanggan setia untuk mengesyorkannya kepada rakan dan keluarga. Sebagai salah satu daripada lima pemegang francais SOULed di seluruh Malaysia, SOULed OUT Kota Kinabalu mengalu-alukan lebih daripada 30 penambahan baharu dalam menu mereka sebagai sebahagian daripada usaha berterusannya bagi menaikkan proposisi makanan yang menceriakan yang membentuk asas jenama tersebut.
"Penambahan menu ini berkait dengan pemasukan dan merangkul pelbagai masakan dari seluruh dunia. Kami ingin memenuhi pelbagai profil rasa yang lebih luas, jadi biarpun apa jua yang anda ingini, anda pasti menemuinya di SOULed OUT Kota Kinabalu. Kami sangat teruja dengan menu baharu dan berbangga dengan perkongsian jangka panjang yang saling menguntungkan ini dengan pemilik francais Anthony dan Janet." kata Cassie Wong, Ketua Pemasaran bagi Kumpulan SOULed OUT.
Daripada sajian klasik vegetarian asli yang sahih seperti 'Kakiage' dan 'Kari Terung', hingga ke interpretasi moden ke atas makanan yang menceriakan merangkumi 'Mi Hokkien', 'Pasta Beef Ragout' dan 'Pai Biri-biri', sajian baharu membawa pelbagai hidangan paling ikonik dari seluruh dunia ke SOULed OUT.

Berkenaan Minuman Thirst-Quenching SO pula, lapan minuman koktel dan minuman tanpa alkohol yang unik lagi menarik seperti 'Jackfruit Mojito' dan 'Coco Pandan Smoothie' akan memenuhi citarasa serta mencetus senyuman di kalangan para penggemar minuman. Bagi mereka yang menggemari sajian manis, menu baharu memperkenalkan enam pencuci mulut dengan nama-nama terinspirasi pop-budaya seperti 'The Yoda' dan 'Pink Panther' yang pasti menjadi hit di kalangan anak-anak dan orang dewasa.
Rombakan ini di SOULed OUT Kota Kinabalu menandakan penggunaan menu baharu di semua restoran SOULed OUT. Pihak yang berminat boleh menghubungi 088 275 922/016 829 9268 untuk tempahan di SOULed OUT Kota Kinabalu.SOULed OUT Kota Kinabalu
G-101, Imago Shopping Mall, KK Times Square Phase 2,
Off Jalan Coastal Highway, 88100 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia

t : 016 829 9268
f : 088 275 922
w : souledout.com.my

        
@souledoutkk  @mysouledout

Waktu Beroperasi  :         Tengahari hingga tutup

You Might Also Like

0 comments