Selamat Pengantin Baru

March 25, 2014

Assalamualaikum, 

tanggal 22.03.2014 telah terjalinlah satu ikatan yang sah antara En. Khairul Ikhsan dengan pasangannya Pn. Maslika Ramli. Maslika merupakan kawan sekolah saya dari sekolah rendah dan Khairul adalah kawan ketika sama-sama tinggal di Labuan.(tapi bukan serumah tau tau tau -_-) hehe.... Alhamdulillah setelah menghadapi pelbagai rintangan yang bukan calang-calangnya hebat, akhirnya mereka bersatu juga.
Disini saya kongsikan gambar kenangan bersama. Kita doakan semoga ikatan ini akan kekal hingga ke alam syurga Amin.p/s : oh ya nak buat promosi sikit. Shawl yang saya dan sepupu saya ni pakai, adalah Shawl daripada  Liza Izara . Halfmoon Qaira ini diperbuat daripada High Quality Chiffon. Halfmoon Qaira didatangkan dengan 20 warna yang menarik, ringkas dan amat sesuai untuk kegunaan majlis-majlis atau kegunaan harian. Jangan lepaskan peluang anda untuk mendapatkan Halfmoon Qaira, kerana anda pasti tidak rugi membelinya :)

You Might Also Like

5 comments

  1. selamat penganti baru buat kawan liza..

    ReplyDelete
  2. Selamat pengantin baru buat Maslika dan Khairul... suka kak ana tengok gambar Akim yang kanan tu..bukan main suka dia hehe

    ReplyDelete
  3. cantikla warna baju pengantin tu berkenan lya :D..tahniah kawan liza dah selamat diijab kabul

    ReplyDelete