Follow Us @lizaaryannazaara

Tuesday, March 5, 2019

Treatment Rambut Terbaik hanya di Organico Hair Care

Hai, korang mesti ada masalah rambut atau kulit kepala yang teruk kan. Macam i, i ada masalah kulit kepala yang berminyak dan sensetif. Rambut saya pula banyak sangat gugur dan macam biasa ada kelimumur atas kepala. Yang kelimumur ni mungkin sebab pemilihan shampoo yang tinggi chemical. So i stop ambil shampoo tu dan gantikan dengan shampoo organic natural.


Penjagaan rambut sangat-sangat penting bagi wanita sebab rambut adalah mahkota wanita. Yang tidak bertudung, mahupun bertudung dua-dua kena pentingkan penjagaan rambut. Jangan ingat yang bertudung, rambut korang selamat tak terdedah dengan segala habuk dan kekotoran tau. Seharian kepala kita berbungkus, so kena jaga juga.

So, I decide pergi buat treatment rambut di Organico Hair Care yang terletak di :
Lot 1, 1stFloor, Block A, 
Damai Plaza Phase 3, 
88300 Kota Kinabalu, Sabah 
( Above 7-11, next to Alliance Bank) 



Bukan setakat tu, banyak lagi Specialities yang korang boleh dapati di Organico Hair Care. CHECK IT OUT list kat bawah ni ya:-

FREE scalp and hair consultation
☎️ 010-8887696
First trial promotion available now.

Specialities :ไธ“้•ฟ
๐ŸŒˆ Control Oiliness of Scalp ๆฒนๆ€ง่„ฑๅ‘
๐ŸŒˆTreat Dandruff,Sensitive & Itchy Scalp ๅคด็šฎ็—’
๐ŸŒˆ Treat Bald Patch Viral Infection, Alopecia ้ฌผๅ‰ƒๅคด
๐ŸŒˆTreat Post Natal Hair Loss ไบงๅŽ่„ฑๅ‘
๐ŸŒˆ Promote Healthy  Hair Growth ้˜ฒๆญข่„ฑๅ‘,ๅ†็”Ÿๅ‘
๐ŸŒˆ Delay the growth of Grey Hair ็™ฝๅ‘ ”
๐ŸŒˆ Cover Grey Hair
๐ŸŒˆ Improve hair condition, leaving it shining and manageable  



Selepas 2 jam buat treatment disana, saya nampak perbezaan yang sungguh ketara pada kulit kepala saya, dan saya rasa sungguh selesa. Terima kasih Organico Hair Care. 

Korang juga boleh lawati media sosial diorang di :

Instagram:
https://www.instagram.com/organicohaircare/

Facebook:
https://m.facebook.com/OrganiCo-HairCare-Kota-Kinabalu/

Website:
https://hairlosstreatmentbrunei.com

4 comments: