Follow Us @lizaaryannazaara

Tuesday, March 19, 2019

BIKERS KENTAL 2

Assalamualaikum hai, 
sudah tengok Bikers Kental yang kedua? Saya dah tengok Ahad yang lalu dan diawal cerita tu macam hambar sikitlah, rasanya dalam 2,3 minit ja yang hambar lepas tu yang lain berhambur ketawa hahaha... 

Cuma part yang konvoi pergi Thailand tu macam kurang best sikit sebab hanya Aidi dan Eddie Cuardo saja yang ride. Biasanya kalau ride ramai-ramai lagi bestkan, meriah tengok hehe tapi tak apalah sebab diorang dua tu pun dah "hidupkan" cerita tu. So yang belum tengok tu pergilah korang tengok. Release juga tension korang tu. Tapi saya rasa macam mau tengok untuk kali yang kedua la... jom jom...


RATE 10/10

Tahniah Helmi Yusof !!! Memang terbaikkkkk

2 comments:

  1. wow.. kalo 10/10 tu memang best sangat2 tu.
    ada tengok yang first yang kedua belom lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya bagi saya memang best, sebab lawak haha.. jangan lupa tengok...hehe

      Delete