Follow Us @lizaaryannazaara

Monday, April 30, 2018

KENAPA SLENBRN WHITE BIOXCELLENT MENJADI PILIHAN ?

Apa itu SlenBrn White dari BioXcellent?

Minuman supplement YANG LENGKAP untuk menurunkan berat badan sekaligus memutihkan seluruh badan. Rasa macam minum jus jer. Sedap sangat!


Tapi bukan setakat tu je tau, antara kebaikan lain Slenbrn White adalah :

✔Pati pembakar lemak yang sangat berkesan.
✔Sesuai untuk lelaki & perempuan..
✔Mengelakkan kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SlenderBern WHITE.
✔Mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya.
✔Slenderbern White Herba terbaik menghalang lemak.
✔Menahan rasa lapar dengan konsisten
✔Meningkatkan proses pembakaran lemak
✔Bertindak sebagai antioksidan
✔Agen pemutih kulit
✔Meningkatkan proses pembakaran lemak
✔TINDAK BALAS
✔Lemak dan toksin akan keluar melalui peluh/ kencing pastikan minum air kosong paling kurang 2 liter sehari.


Minum 30minit sebelum lunch. Sebab ianya juga dapat mengawal selera makan secara konsisten dan yang paling penting, pembakar lemak yang paling berjaya!!!

Saya bukan pengemar supplement, sebab susah nak disiplin makan secara konsisten, tapi yang ni saya try untuk konsisten sebab saya pun nak juga tengok result yang cun kan kan. Nak-nak raya ni memang sesuai sangat hehe.  Hampir 2 minggu dah consume minum Slenbrn White ni, so setakat ni memang puas hati. Lepas makan je, mesti nak membuang. Lemak pun tak sempat-sempat nak menyinggah mana-mana part dalam badan kita haha. Slenbrn ni juga, best sebab selain dapat menguruskan badan, dapatlah kita memutihkan seluruh badan. Jadi hanya dengan 1 produk, dah boleh kurus dan putih.

CARA PENYEDIAAN



MANA NAK BELI?

Oh ya Produk Bioxcellent ni boleh didapati di Cawangan Watson yang berhampiran dengan korang.
Harga sebotol hanya RM66 sahaja dan ianya tahan selama sebulan.

Info lanjut boleh klik kat mana-mana link dibawah ni ya. Banyak lagi Produk  lain yang pastinya terbaik dari Bioxcellent.

Instagram : Bioxcellent
Facebook : Bioxcellent


4 comments:

  1. Makin putih melepaklah ko lija .. 😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha transparent sekali raya kak hahhaa

      Delete
  2. ada di watson ye. harga pon berpatutan tu.
    Janji Kita

    ReplyDelete
  3. Bagus produk ni.. Kite ambil jugak tp yg cupplus white punye.. sedap.

    ReplyDelete