Follow Us @lizaaryannazaara

Tuesday, August 15, 2017

Satu-satunya Produk Kosmetik berasaskan Air Zam-zam

Assalamualaikum korangggg.....

Excited sangat ni nak cerita pasal satu produk ni. Hah nak tahu produk apa? ni dia FIZA BEAUTE COSMETIC. 

Pemilik FIZA BEAUTE COSMETIC ini merupakan Makeup Artis (MUA) yang berasal daripada Sabah. Orangnya iras Siti Nurhaliza tau. Kalau korang nak minta makeup bolehlah guna servis akak ni. Harga murah dan berbaloi-baloi sangat. Akak ni pun selalu buat kelas makeup tau.

Okay jom tengok apa yang BESTNYA produk KOSMETIK MERAWAT TERBAIK ABAD INI!!!



1. HD FLAWLESS FOUNDATION 



Sebelum ni saya tak pernah lagi beli produk local macam ni, yalah poduk kecantikan semua pun beli kat watson. So trylah Foundation kakak kita ni, dan hasilnya WOW ok! sangat WOW! Setaraf dengan produk antarabangsa. Struktur Foundation ni memang sangat best dan senang nak blend. Bila pakai kita takkan rasa kulit kita tu tebal dan berminyak. Semakin lama pakai, kulit akan jadi lebih GLOWING dan FLAWLESS juga TAHAN LAMA TAK MEREKAH! itu sangat penting bila pakai makeup dengan jangka masa yang lama. Dari pagi pakai sampai ke malam pun muka tetap berseri-seri malah menaikkan lagi seri muka. Oh ya FYI foundation ni juga berasaskan air zam-zam dan sudah semestinya ianya MESRA WUDUK. Selain daripada berfungsi sebagai menutup celah, foundation ini juga dapat merawat jeragat dan jerawat. Mengandungi SPF50 yang mana ianya mampu melindungi kulit kita daripada sinar UV/UVB yang merbahaya kepada kulit. Foundation ini juga kaya dengan Vitamin E & C . Dap-dap je dah lawa tau hehe


2. SERUM BOTOX ADVANCE GOLD 24K



Yang ni pun saya firstime pakai. sebelum ni memang tak pernah pakai serum. Serum ni kita pakai pagi selepas mandi & malam sebelum tidur. Boleh digunakan sebelum makeup atau selepas makeup. Kelebihan serum ni adalah ianya sesuai dengan semua jenis kulit, mengekalkan makeup supaya tahan lama, menganjalkan dan menambahkan seri pada wajah, mengawal minyak pada wajah, memperbaiki kulit yang rosak akibat daripada sinar UV dan kekal menjadikan wajah sentiasa glowing. Bahan-bahan yang terdapat dalam serum ni adalah, Aqua, rose water, witch hazel, liquorice, gluatatione, collagen, hyaluronic,  Vitamin C, aloe vera extract, pearl satin powder dan coloring.

3. SUPER GLOWING MAKEUP SPRAY


Yang ni confirm masuk list my new baby cosmestic hehhee. Berasaskan air zam-zam, melembapkan kulit, makeup tahan lama, flawless dan glowing. Pakai selepas makeup ya. Spray dan tunggu beberapa minit korang akan nampak hasilnya.

4. MATTE LIP CREAM
Jenis bibir saya ni cepat sangat mengelupas dan kering, so bila nak pakai apa-apa lipstik kat bibir ni pun kenalah pilih yang terbaik. Setakat yang saya pakai Matte Lip Cream by Fiza Beaute Cosmetic ni, bibir saya seperti dirawat apa taknya ianya mengandungi Madu, Aloevera, Kolagen, Coconut oil, vitamin E dan SPF 35. Tahan lama walaupun selepas makan! 
Kat bawah ni korang boleh tengok video dan gambar testimoni saya sendiri tau. 


Minta maaf sila terbalikkan telefon korang ahahaha 


Photoshoot full pakai Fiza Beauty Cosmetic


Ni pic selepas jamuan raya. Pakai makeup start jam 8.00 pagi dan habis jamuan jam 3.00 petang. Maintain i tak tipu serius produk ni terbaik!

Oh ya bagi korang yang nak menjana pendapatan dengan menjual kosmetik adalah sangat-sangat dialukan untuk menjadi stokis atau agen. 


Hubungi nombor kak Fiza diatas ya. 











9 comments:

  1. Cantik warna lip cream yang kak liza pakai tu (gambar baju maroon) and kak liz pun cantik ngat hehe <3

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. terima kasih syg.. akak biasa je syg.. adik pun comel juga :) salam pekenalan

      Delete
  3. Lipstick tu memang tak tanggal ea?? ke kena touch up juga?

    http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. Cantiknya Lisa pakai set ni. Btw mmg awak cantik pun. Suka bekas foundation tu

    ReplyDelete